Vasko Mitrovic - Mathias Roos - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Becir Hodzic

Avbytare: Filip Zahn, Rasmus Hammargren, Mathias Herrström och Michael Nilsson.

Carl Odell ut - Filip Zahn in 45 min
Mathias Roos ut - Carl Odell in 75 min
Vasko Mitrovic ut - Rasmus Hammargren in 88 min

MATCHKOMMENTARER
Andra raka förlusten, den här gången mot storsatsande division 4 laget Lunnarps BK som redan ifjol hade som målsättning att gå upp i division 3. ÖT Smygehuk kom till spel med inte mindre än 8 spelare borta varav 5 stycken var försvarare vilket gjorde att vi ställde upp med en helt ny backlinje. Lunnarp börjar bäst och spelar aggresivt med väldigt hög press. I den 9:e minuten gör Philip Borgström en snygg fotparad när han räddar ett friläge. I den 10:e minuten lyfter Lunnarp in en inläggsfrispark där en fri spelare från nära håll skjuter men Philip Borgström räddar men på returen slås 0-1 in. I den 18:e minuten kommer Lunnarp fram till vänster och bollen spelas över till höger där man spelar snett bak vid 16-meterslinjen och en Lunnarpspelare prickskjuter in 0-2 nere vid stolpe in. Inledningen var lite darrig från hemmalaget men vi äter oss in i matchen allt eftersom. I den 25:e minuten slår Mathias Roos en hörna som Victor Larsson når högst på men Victors nick går över mål. Hemmalaget kommer fram i några halvfarligheter men det är bara nära under första halvlek. Sista kvarten gör vi det bra och 0-2 står sig till halvtidsvilan. I paus byts Carl Odell ut och in kommer Filip Zahn. ÖT Smygehuk kommer ut som ett helt nytt lag i den andra halvleken och sätter press direkt. Det ena vackra anfallet avlöser det andra. I den 54:e minuten slår Mathias Roos en inläggsfrispark mot Filip Zahn men bollen går precis förbi Filip och målvakten tappar bollen rakt ut till Vasko Mitrovic som kan slå in 1-2. I den 57:e minuten slår Mathias Roos en fin krosspass fram till Becir Hodzic på vänsterkanten och Becir slår ett tidigt inlägg mot Vasko Mitrovic som spelar vidare ut till höger i straffområdet där Filip Zahn mycket snyggt kan prickskjuta in 2-2 nere vid bortre stolproten. Nu var hemmalaget på g och Lunnarp såg nästan lite skärrade ut. I den 62:a minuten slår Lunnarp en inläggsfrispark i medvinden som går förbi alla spelare och rakt in i mål och lurar Philip Borgström i målet fram till 2-3. Ett ologiskt mål i detta skedet av matchen. I den 72:a minuten kommer Becir Hodzic fram på vänsterkanten och slår ett tidigt inlägg där målvakten går ut för att plocka bollen men vindsnabbe Vasko Mitrovic hinner före och tar bollen med sig med bröstet innan han kan slå in 3-3 i det tomma målet. Vaskos 2:a mål för dagen och 4:e totalt i år. I den 74:e minuten slår Lunnarp ett inlägg snett bakåt från högersidan där en fri spelare kan slå in 3-4. Nytt tungt baklängesmål direkt efter vi själva gjort mål. I den 75:e minuten byts Mathias Roos ut och in kommer Carl Odell. I den 77:e minuten slår Sebastian Kristensson en passning på djupet mot Filip Zahn som kommer fri men Filips avslut räddas av målvakten. I den 81:a minuten slår Lunnarp ett inlägg från höger där en forward från nära håll nickar in 3-5. I den 88:e minuten byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Rasmus Hammargren. Matchen slutar 3-5 där vi höjer oss flera snäpp i den andra halvleken. I nästa match väntar Benny Mårtenssons Ystad IF FF på lördagen den 21:a mars klockan 15:00 på Smygehamns konstgräsplan.